James Spader als Red in The Blacklist Seizoen 8 op Videoland

De Nederlandse fans van The Blacklist hebben weer iets om naar uit te kijken: het achtste seizoen van deze razend verslavend misdaadserie is binnenkort te zien bij Videoland!

Op Netflix staan de eerste zes seizoenen van The Blacklist. Niet gek natuurlijk, maar in Amerika genieten ze momenteel alweer van deeltje acht. Videoland dicht nu het gat tussen Nederland en de VS. Het zevende seizoen was al te zien bij de streamingdienst. Maar nu heeft het langverwachte The Blacklist: Seizoen 8 eindelijk ook een releasedatum!


Niet zachtzinnig

Volgens onder meer De Lagarde gaat The Blacklist: Seizoen 8 op 13 maart in première bij Videoland. In deze reeks komt de criminele informant Raymond 'Red' Reddington (James Spader) lijnrecht tegenover zijn (voormalige?) partner Elizabeth Keen (Megan Boone) te staan. En wie dit duo een beetje kent, weet dat dit er niet bepaald zachtzinnig aan toe zal gaan.

Article continues after the ad

 


The Blacklist: Seizoen 9

Niet verwonderlijk is ook The Blacklist: Seizoen 8 een regelrechte hit in Amerika. Vorige week werd dan ook bekend dat de populaire misdaadserie is verlengd met een negende seizoen. En nu het er sterk op lijkt dat Videoland all-in gaat met de nieuwste seizoenen, hebben we er alle vertrouwen in dat ook deze reeks de oversteek zal maken naar de Nederlandse streamingdienst.