Fotograaf
Videoland/Michael Dijkstra
Prince Charming

Kijkers die eerder dit jaar smulden van De Bachelorette, krijgen vanaf volgende week weer een heerlijke show voorgeschoteld: Prince Charming. Videoland heeft zojuist de eerste sexy beelden online geknald!

Article continues after the ad

"Tien homo's in één huis, strijdend om een man... dat is gewoon het perfecte recept voor drama en intriges", horen we één van de tien kandidaten zeggen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de kijker ook alvast een letterlijk voorproefje van één van de mannen; die komt even poedelnaakt in beeld te staan.

Wat is Prince Charming?

Prince Charming is iets anders dan De Bachelorette. De hoofdpersoon - de 29-jarige Limburger Marvin - is geen BN'er. Hij zoekt gewoon zijn droomman en dus verzamelde Videoland tien gewillige gays die ook nog geen soulmate vonden. De kandidaten mogen lekker chillen in een luxe villa in Italië waar ook zomaar onderling wat vonken kunnen overslaan. Maar in principe zijn ze er voor Marvin. Die heeft, net als Gaby Blaaser in De Bachelorette, de 'power' om mannen weg te sturen bij de zogenoemde 'stropdassenceremonie'.

 

Wie is Marvin?

Wat kenmerkt Marvin? Hij is een 'zorgzame, goed verzorgde' kerel. liet RTL eerder al weten. "Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden. Hierin ervaart hij de ultieme vrijheid, kan hij echt zichzelf zijn en krijgt hij rust naast zijn werk bij een internationale farmaceutische groothandel."

Lekker daten

De tien mannen mogen groeps-en solodates verwachten. Marvin beslist aan het einde van de aflevering met wie hij de minste klik heeft. Die kan weer linea recta op het vliegtuig richting Nederland!


Prince Charming is vanaf woensdag 16 december exclusief te zien bij Videoland.