Echte Gooische Moeders op Videoland
Source
Beeld: RTL

Vorige maand kondigde Videoland Echte Gooische Moeders aan. Dit weekend verscheen de eerste teaser van deze gloednieuwe realityserie!

Echte Gooische Meisjes

In 2008 scoorde RTL 5 hun zoveelste realityhit met Echte Gooische Meisjes. Maar inmiddels zijn we ruim tien jaar verder en het leventje van de welgestelde dames ziet er inmiddels heel anders uit. De realitysterren van weleer zijn namelijk inmiddels zelf moeder van echte Gooische meisjes!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel verdomd handig als je het hebt' 'Echte Gooische Moeders' is vanaf woensdag 4 november wekelijks te zien, exclusief bij Videoland! 👩🏻👩🏼👩🏽👩🏼 In 2008 leerden we Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar kennen als jonge Gooische meiden met een leven vol glitter, glamour en luxe in het verschiet. Twaalf jaar later en flink wat levenslessen verder zijn de Gooische meisjes van weleer terug met hun eigen realityserie 'Echte Gooische Moeders' bij Videoland, waarin de kijker een openhartig inkijkje krijgt in hun leven als jonge moeders met alle uitdagingen van dien. Uitdagingen die natuurlijk met een Gooische, glamourous twist worden opgelost. Toch is het ook in hun leven zeker niet alles goud dat er blinkt en blijkt maar weer dat elk, al dan niet Gooische, huisje zijn kruisje heeft.

Een bericht gedeeld door No Pictures Please (@npptv) op


‘Geld maakt niet gelukkig’

Hoe het inmiddels met Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar gaat, zie je in Echte Gooische Moeders. De eerste teaser van deze nieuwe Videoland-serie belooft alvast weer een onthullend inkijkje in het luxe leventje van de jonge moeders. “Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel verdomd handig als je het hebt”, concluderen de titelheldinnen dan ook met een glimlach.

Article continues after the ad

Kinderwens

Toch is het niet alleen maar glitter en glamour wat de klok slaat, beloven de makers van Echte Gooische Moeders. Zo kampt Pauline nog altijd met een onvervulde wens van een derde kindje. En Kimberly weet hoe zwaar het leven kan zijn als alleenstaande moeder. Daarnaast volgen we Florine, wiens kinderwens eindelijk uit zal komen na een langdurig traject!

Echte Gooische Moeders is vanaf woensdag 4 november te zien bij Videoland.