Videoland heeft het nieuwe aanbod voor september bekendgemaakt. We nemen de hoogtepunten even met je door!

Article continues after the ad

Series

Op 10 september begint Meisje van Plezier. Deze nieuwe dramaserie, met Angela Schijf, Roeland Fernhout en Peter Paul Muller, is eerst te zien op Videoland, en wordt later getoond op RTL4. Vanaf 3 september is CSI (zes seizoenen) op de streamingdienst te zien. Op 15 september verschijnen zeven jaargangen The Good Wife, en dertien seizoenen NCIS op 19 september.

Meer misdaad zie je in Gangland Undercover (29 september, twee seizoen) en The Disappearance of Natalee Holloway (vanaf 3 september elke week een aflevering).

Films

Op 3 september is het Nederlandse drama Dorsvloer vol Confetti te zien. Op dezelfde dag verschijnt ook het komisch drama Up in The Air. Op 5 september is het tijd voor de actiethriller Unlocked, en op 12 september voor de actiefilm Security.

Andere interessante films in september zijn The Italian Job (2 september), Super 8 (9 september) en Beyond Sleep, gebaseerd op het boek Nooit Meer Slapen van W.F. Hermans (10 september).

TV-programma’s

Op 3 september begint Kroongetuige; elke week is er een nieuwe aflevering te zien. Double Trouble verschijnt van 30 augustus ook wekelijks op Videoland.

Overig

Vanaf 6 september kun je je vergapen aan de luxe en weelde van Londens Meest Luxe Hotel. Op 20 augustus zijn de perikelen van het beroemdste Argentijnse tangopaar te zien in Ultimo Tango.

Vanaf 3 september staat de comedyshow Gabbers voor je klaar, en vanaf 7 september is Javier Guzman aan de beurt met zijn voorstelling Oorverdovend. Spijtig Spijtig Spijtig is het allerminst dat Wim Helsen het lijstje afsluit, op 21 september.

Het volledige Videoland-aanbod voor september vind je hier.