Levi van Wilgen voor OnlyFans Uncovered van Videoland

OnlyFans is een hot topic de laatste tijd. Na een sexy miniserie van Ferry Doedens komt nu ook Videoland met een docu-reeks over het erotische platform.

OnlyFans Uncovered gaat over de ‘rising stars’ en de meest succesvolle Nederlandse creators van het pornoplatform. Voor het eerst treden ze met hun privéleven in de spotlight. Ze delen hun positieve ervaringen, maar laten ook zien waarom het werk zwaar en tijdrovend kan zijn.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

De creators

De driedelige docu-reeks volgt verschillende creators, waaronder spraakmakende Temptation Island-deelnemers Rosanna en Niels. De grootste Nederlandse content-maker kan natuurlijk niet ontbreken en daarom doet ook Levy van Wilgen mee. Hij behoort inmiddels tot de Top 1% van creators. Zelfs Ferry Doedens, die ook veel verdient met OnlyFans, komt voorbij.

Article continues after the ad

Familieleden

In OnlyFans Uncovered maken we ook kennis met de familieleden en partners van de creators. De ene woont nog thuis en begint net met erotische filmpjes en foto’s maken. De ouders zijn er niet altijd even blij mee. “Heel eerlijk, het zou onze keuze niet geweest zijn.”

Betaald platform

Doordat de seksuele content op het platform achter een betaalmuur staat, ontwikkelen de makers vaak een persoonlijke band met hun ‘Fans’. De docu gaat ook met hen in gesprek, want wie zijn de mensen die betalen om het ondergoed, of zelfs tampons, van hun creator opgestuurd te krijgen?

OnlyFans Uncovered is vrijdag 9 april in één keer te zien bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: