Brody Ex On The Beach

We zitten momenteel alweer een poosje kniediep in een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch, inclusief ordinaire opmerkingen en wagonladingen aangespoelde exen, maar voor de fans komt Videoland nu met een mooi extraatje!

Article continues after the ad

Seizoen 4, die een tijdje terug van de streamingdienst verdween, maakte gisteren een comeback! "Op veler verzoek: MTV's Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 4 is weer te bingen", zo kondigde Videoland gisteren aan op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op veler verzoek: MTV's Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 4 is weer te bingen 🙌 Wie gaat meteen kijken? #exonthebeachDD

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op


EOTBDD seizoen 4

Elk seizoen heeft natuurlijk zijn lievelingetjes en persoonlijkheden die... nogal opvallen. Wat dat betreft doet seizoen 4 zeker niet onder voor andere seizoenen. Zo maakten we in deze reeks, in 2018 uitgezonden op MTV, onder meer kennis met Lena en haar bekende 'fouilleren'-uitspraak. Later kwam Lena overigens ook nog een keer in het nieuws, maar niet om de goede redenen...

Brody

Een andere smaakmaker uit dit seizoen is natuurlijk Brody. Deze zelfbenoemd narcist had eigenlijk maar één doel voordat hij naar het eiland kwam: mindfucken. Mensen gek maken. Nou, dat is 'm aardig gelukt hoor! Al flipte hij zelf ook meerdere keren volledig de pan uit.


Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 21:30 uur te zien bij MTV.