mafs married at first sight 2020 henk chantal huwelijk bruiloft

Begin juni werden we door Videoland verrast met zowel een extra seizoen van de Amerikaanse Married at First Sight als het vijfde seizoen van de Vlaamse editie. We zijn daar amper klaar mee of er staat binnenkort alweer een nieuwe editie op ons te wachten.

Article continues after the ad

Helaas moeten we nog even geduld hebben op een nieuwe Nederlandse reeks, maar het wachten wordt gelukkig beloond.

Australische reeks

Videoland onthult namelijk in de releases van juli dat de Australische re-make van het programma binnenkort volgt. Vanaf 6 juli is het zesde seizoen van de trouwshow op de streamingdienst te zien. Hebben we mooi tijd om in de tussentijd de andere internationale seizoenen af te kijken, Henk te spotten op TikTok én vanaf maandag te genieten van Married At First Sight: Second Chance op tv. Bekende gezichten uit de reeks Milly, Maxime en Marcel krijgen een tweede kans op de liefde. Het is alleen de vraag of ze die wel weten te pakken. 

Andere releases

Is deze show nu helemaal niets voor jou? Wie weet komt Videoland je dan ergens anders tegemoet. Eerder onthulden we namelijk al dat in juli ook Dokter Deen terugkeert en we kunnen nu ook bekend maken dat de serie Mannentester en programma's als 1 tegen 50 en Het Beste van Tien Jaar The Voice volgende maand op de streamingdienst zullen verschijnen.

De Australische Married at First Sight verschijnt op 6 juli op Videoland.