Charmed, seizoenen Videoland

Het wordt een mooie zomer dit jaar! Eerder maakte Videoland al bekend in augustus met alle seizoenen van jeugdserie Het Huis Anubis te komen, maar nu is ook onthuld dat deze zomer alle acht seizoenen van de originele versie van Charmed verschijnen. 

Article continues after the ad

Als je de originele reeks uit 1998 nog niet hebt gezien of gewoon nog een keer wil bekijken, zit je vanaf 30 augustus gebakken bij Videoland. De streamingdienst publiceert dan eindelijk alle acht seizoenen in één keer!

Magische krachten

Charmed draait om de zussen Piper (Holly Marie Combs), Phoebe (Alyssa Milano) en Prue Halliwell (Shannen Doherty) die na het ontdekken van de Book of Shadows erachter komen dat ze heksen zijn. En die magische krachten zoals de tijd stoppen, objecten verplaatsen en in de toekomst kijken, hebben ze niet voor niets gekregen. Ze moeten hiermee voor hun leven blijven vechten tegen de slechte geesten en demonen. 

Reboot

Deze reeks was van 1998 tot 2006 zo succesvol dat de makers in 2018 besloten om een heuse reboot te maken. Al die afleveringen zijn al exclusief te zien via Videoland! In datzelfde jaar werd er nog gesproken over een film met de oude castleden, maar we vermoeden dat dat met de ziekte van de terminale Shannen Doherty nu officieel van de baan is.

Charmed (1998) zie je vanaf 30 augustus op Videoland.