Ex on the beach peak of love, Videoland

Heb je zin in een zomer vol liefde, drama en lust? Dan zit je bij Videoland aan het juiste adres. De streamingdienst zet namelijk de komende weken (buiten de resterende afleveringen van ons seizoen) drie nieuwe seizoenen van Ex on the Beach online.

Article continues after the ad

We wisten natuurlijk al dat Videoland fans zou verblijden met het - plots verdwenen - vierde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch, maar blijkbaar is dat niet de enige verrassing van de streamingdienst! 

Peak of Love

Op 27 mei volgt namelijk allereerst het eerste seizoen Ex on the beach: Peak of Love. Deze editie is in tegenstelling tot alle andere seizoenen eens niet opgenomen in hartje zomer, maar in de winter. Gelukkig kunnen de kandidaten elkaar met lust (of haat) opwarmen om er alsnog een bijzonder avontuur van te maken. Onder andere Love Island-sterren Georgia Steel, Ellie Brown en Michael Griffiths (al zegt je dat misschien niets) zouden hun opwachting maken, dus dat belooft wat! 

Twee nieuwe reeksen

Zorg maar dat je die reeks voor 20 juli hebt gekeken, want dan staat er alweer een ander seizoen voor je klaar. Dit keer is het de beurt aan het derde seizoen van Ex on the Beach USA. Op 10 augustus volgt tot slot Celebrity Ex on the Beach op Videoland. Al zullen er voor het Nederlandse publiek weinig echte 'celebrity's' tussen zitten, maar dat mag de pret niet drukken. Bekijk hieronder de volledige aankondiging.