Waan je in de swinging sixties, met setbeelden van Quentin Tarantino’s Once Upon A Time In Hollywood!

Article continues after the ad

De opnames van Quentin Tarantino’s nieuwste film zijn begonnen, en de set ziet er geweldig uit! Het lijkt alsof we kijken naar repetities, aangezien verschillende auto’s voor- én achteruit passeren. Het 60s filtertje doet natuurlijk ook veel, maar we krijgen meteen zin in Once Upon A Time In Hollywood

De beelden werden op Youtube geplaatst door Phil Grishayev. Het is niet duidelijk of hij meewerkt aan de film; hij deed wel camera- en special effects-werk voor verschillende korte films.

Once Upon A Time In Hollywood

Eerder al kwamen de eerste beelden naar buiten van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, als gesjeesd acteur Rick Dalton en zijn stuntman Cliff Booth. In Once Upon A Time In Hollywood komt dit duo niet meer aan de bak, maar proberen ze via hun buurvrouw Sharon Tate (Margot Robbie) tóch weer door te breken.

Helaas broeit er ondergronds een fikse dreiging. 1969 was ook het jaar waarin Charles Manson en zijn sekte, de ‘family’, verschrikkelijke misdaden beging. In hoeverre deze gestoorde club doorslaggevend is in het verhaal, is onbekend.

Wow!

De cast van Tarantino’s nieuwste film is nu al waanzinnig! Naast DiCaprio, Pitt en Robbie is er nog een heel bataljon sterren opgetrommeld. Zo speelt Burt Reynolds de rol van George Spahn. Deze oude viezerik laat de sekte van Charles Manson ‘gratis’ op zijn ranch wonen, mits hij regelmatig ‘gebruik mag maken’ van de dames daar.

Daarnaast zien we Damian Lewis (Homeland, Band Of Brothers) als acteur Steve McQueen en Dakota Fanning (Twilight, Ocean’s 8) als sektelid Lynette Fromme. Al Pacino speelt Daltons manager, en verder doen o.a. Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Timothy Olyphant en James Marsden mee, in voorlopig onbekende rollen. Of één van hen de gestoorde Manson zelf speelt is nog onduidelijk.

Move it!

Onlangs werd bekend dat de film niet meer op 9 augustus 2019 in première gaat, maar op 26 juli. Het lijkt een detail, maar 9 augustus zou de 50ste ‘verjaardag’ zijn van de ‘Manson-moorden’, waarbij Sharon Tate, haar ongeboren kind en vijf andere mensen om het leven kwamen. Sony Pictures gaf geen reden voor de verplaatsing, maar mogelijk vond men die datum nét iets te luguber.

Debra Tate, de zus van Sharon, had onlangs contact met Quentin Tarantino. Na een gesprek met de regisseur gaf ze haar zegen aan Once Upon A Time In Hollywood. Mogelijk is de datum hierdoor veranderd.