Het moet best lastig zijn om een grote rol te spelen in het Marvel Cinematic Universe. Acteurs zijn bij meerdere projecten tegelijkertijd betrokken, en de grenzen zijn niet altijd duidelijk. Mark Ruffalo, aka de Hulk, spoilde vorig jaar al het einde van Avengers: Infinity War!

Article continues after the ad

De ontbijtshow Good Morning America interviewde Ruffalo en Don Cheadle (War Machine) vorig jaar over Infinity War. Het gesprek kwam al gauw op Thor: Ragnarok, waarin Ruffalo ook te zien is als de Hulk. Op een gegeven moment komt het gesprek terecht op het einde van deze film, waarna Ruffalo begint over het einde van... Avengers: Infinity War!

Hier zie je het interviewtje terug. Ruffalo werpt zijn spoilerbommetje na iets meer dan twee minuten af!

Grapje, toch?

Fans dachten vorig jaar dat het een opzetje was tussen Ruffalo en Cheadle. Met de kennis van nu lijkt het gesprek toch authentiek te zijn. Met deze nieuwe bril valt pas écht op hoe ongemakkelijk het gesprek al snel wordt.

Het interview heeft in elk geval geen afbreuk gedaan aan het succes van de film. Infinity War beleefde het lucratiefste openingsweekend ooit, met een omzet van ruim 250 miljoen dollar. Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!

Eerder gaf Tom Holland (Spider-Man) al per ongeluk een paar keer informatie weg in interviews. De jonge acteur werd al snel gekoppeld aan Benedict Cumberbatch (Dr. Strange). Die had er een ware dagtaak aan om Holland bij de les te houden!