Wilfred Genee in De Oranjezomer

Wilfred Genee en zijn sidekicks van de radiovariant van Veronica Inside bezorgen de RTL-persafdeling knallende koppijn! Ze dropten deze week al meerdere namen van BN'ers die - volgens hen - in het nieuwe Expeditie Robinson-seizoen zitten. Nu doet scheidsrechter en sidekick Bas Nijhuis óók een duit in het zakje.

Article continues after the ad

Het radioprogramma riep eerder al dat hun Talpa-collega Wietze de Jager van Radio 538 meedoet aan het nieuwe seizoen. Want "hij zag er zo uitgemergeld uit". En hij was een tijdje stil op Insta, wat tegenwoordig betekent dat je of in Wie is de Mol? zit óf in Robinson. Bas Nijhuis gooide deze week nog een naam op tafel! 

Doet Jan van Halst ook mee aan Expeditie Robinson 2021?

Bas claimt dat 'ie alle namen van het nieuwe seizoen al kent. "Dat komt uit zeer betrouwbare bron." Hij geeft nu weg dat Jan van Halst, oud-profvoetballer en analyticus bij Ziggo Sport, een van hen is.

Nog meer namen

RTL houdt tot nu toe de lippen stijf op elkaar en dat is begrijpelijk: er komt waarschijnlijk een soort event waarbij alle nieuwe deelnemers bekend worden gemaakt. De radio-VI dropte trouwens nog meer namen, naast Jan van Halst en Wietze de Jager. Volgens Wilfred en co. doen ook YouTuber Robbert Rodenburg en oud-Powned-verslaggever Dennis Schouten mee.

Wanneer begint Expeditie Robinson 2021?

Expeditie Robinson sloeg noodgedwongen een jaar over en we hoeven je natuurlijk niet te vertellen waarom. Gelukkig komt RTL er dit jaar mee terug met een seizoen dat eens niet op de Filipijnen werd gefilmd, maar in Kroatië. Dit is wanneer Expeditie Robinson 2021 begint!


Luister óók onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.