Weet je nog? Die film met Angelina Jolie en Denzel Washington uit 1999? Die wordt nieuw leven ingeblazen! Een The Bone Collector-serie is in de maak bij de Amerikaanse tv-zender NBC, meldt NBC.

The Bone Collector

The Bone Collector volgt het verhaal van Lincoln Rhyme, een forensisch ciminoloog die verlamd raakte na een ongeluk op de werkvloer. Als hij toch weer nodig is voor een vreselijke zaak, vormt hij een team met de jonge detective Amelia Sachs om een aantal van de meest gevaarlijke criminelen op aarde aan te pakken.

 

Article continues after the ad

Er zijn verder nog amper details bekend over de serie. Maar we kunnen nu vast een gokje wagen dat we Angelina Jolie en Denzel Washington er niet in voorbij zullen zien komen. Maar geen paniek, Angelina zie je binnenkort in Maleficent 2 en Denzel is momenteel nog in de bioscoop te bewonderen in The Equalizer 2.

Details

De film The Bone Collector (naar het gelijknamige boek van Jeffery Deaver) haalde wereldwijd meer dan 150 miljoen dollar binnen. Reden genoeg dus om die vetpot voort te zetten in een serie. Dat dachten schrijver en uitvoerend producent VJ Boyd en Mark Bianculli dus ook. Momenteel wordt er gewerkt aan het script. Wanneer de serie op tv verschijnt en of/wanneer wij deze in Nederland kunnen verwachten, is nog niet bekend.