Shit is aan in Riverdale! Een gloednieuwe teaser, uiteraard boordevol gloednieuwe beelden, licht alvast een duister tipje van de sluier op.

Article continues after the ad

Nu is Riverdale nooit het idyllische dorpje geweest dat het vanaf de eerste aflevering pretendeert te zijn. Sterker nog, we kunnen ons vrij goed voorstellen dat je er liever niet zou wonen. Daar staat tegenover dat het wél wat onthutsende ellende-slash-kijkvermaak oplevert.

Teaser!

We dwalen af. In de nieuwe teaser wordt Archie zonder pardon naar de gevangenis gereden. Aan het eind van seizoen 2 wordt Riverdale’s mooiboy tijdens zijn inauguratie als voorzitter van de studentenraad namelijk in de ijzers gelegd door Minetta. De Sheriff verdenkt ‘m van moord.

Occult

Het stukje video roept wat interessante vragen op. En dan vooral op paranormale vlak. Het Amerikaanse dorpje wordt overduidelijk ondergedompeld in de hogere sferen. Gaat occult nog een grotere rol spelen? Heeft dit te maken met de Sabrina The Teenage Witch-reboot-Riverdale-crossover? En is dat nou een kakelverse Serpent-tattoo op Archie’s lichaam?

We gaan het zien. Sneller dan je denkt: vandaag onthulde Netflix namelijk de releasedatum van Riverdale seizoen 3.