Massa is Kassa

Kijkers van Massa is Kassa verbaasden zich over Nicole. Ze heeft nét een nieuwe Porsche, maar wil een grotere auto én blafte een onschuldige visexpert af in Massa is Kassa.

Lees ook: Massa-is-Kassa-Nicol: 'Ik ben allesbehalve een golddigger'

De splinternieuwe Porsche Cayenne gaat op Marktplaats omdat die niet groot genoeg is om Nicoles vier kinderen in te vervoeren. Er moet een grotere auto komen en wel snel! Dan hebben we het natuurlijk niet over een Dacia of een betrouwbare Japanner, maar over een luxe Mercedes.

Article continues after the ad

Voor Peter is het meteen boter bij de vis: hij legt 100.000 euro neer voor de nieuwe wagen. Kijkers van Massa is Kassa waren enigszins verbijsterd. Kan dat geld niet in de onderhoud van de parken gestoken worden?

Even later in de aflevering is Nicole enorm boos op de visexpert die haar creperende koikarpers probeert te redden. Die vallen bij bosjes en volgens Nicole is dat zíjn schuld. Hij is nog niet begonnen aan het onderzoek van de vijver of Nicole noemt hem al een halve oplichter. "Prutswerk!"

 
De visexpert blijft gelukkig rustig en begint zijn onderzoek...

De conclusie van de expert is vernietigend: de vijver van Peter en Nicole is véél te zuur, waardoor de vissen massaal harakiri plegen. 

Massa is Kassa

Kijkers keken weer met open mond naar Peter die zijn personeel afblafte én Nicole die dure dingen wilde.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Weten Peter en Nicole de vissen die nog over zijn te redden van een gruwelijke dood? Wil Nicole de volgende keer wéér een auto? Fans van Massa is Kassa hebben hun verwachtingen al zó vaak bijgesteld, dat je alles kunt verwachten.