Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins was te gast op filmvakbeurs CinemaCon. Daar onthulde ze nieuwe details over het vervolg op de superheldenhit! (Let op: bevat spoilers.)

Article continues after the ad

Koude oorlog

Zo onthulde Jenkins dat de volgende Wonder Woman-film zich afspeelt in de jaren 80. De geruchten gingen al langer, maar het is voor het eerst dat de tijdsperiode van het superheldenvervolg wordt bevestigd door officiële bronnen. De regisseur onthulde nog geen details over de verhaallijn, maar volgens de geruchten zou Wonder Woman het opnemen tegen de Sovjets in de nadagen van de Koude Oorlog. Eerder was al bekend dat Kristen Wiig in de huid zou kruipen van Cheetah, maar het is niet duidelijk hoe deze superschurk in deze verhaallijn zou passen.

Flashback

Misschien wel opvallender dan de periode waarin het vervolg op Wonder Woman zich afspeelt, is wie er van de originele cast terugkeert. Gal Gadot is uiteraard opnieuw te zien in de titelrol, maar ook Chris Pine zal zijn opwachting maken in het vervolg. Dat is best verrassend, aangezien zijn personage Steve zichzelf opofferde om het leven van duizenden mensen te redden. Het ligt natuurlijk voor de hand dat Pine alleen te zijn zal zijn in een flashback of een droomscène, maar in de wereld van Superman, Batman en Wonder Woman weet je het natuurlijk maar nooit!

Het vervolg op Wonder Woman zal in november 2019 in de bios verschijnen.