It: Chapter Two en Pet Sematary zijn niet de enige horrorfilms waar Stephen King-fans dit jaar naar kunnen uitkijken. Doctor Sleep komt namelijk vroeger uit dan verwacht!

Bovennatuurlijk

In Doctor Sleep, het vervolg op de horrorklassieker The Shining, is Danny Torrance inmiddels een volwassen vent. Maar zijn bovennatuurlijke krachten hebben hem weinig goeds gebracht in het leven. De paragnost leeft een teruggetrokken bestaan en is verslaafd aan alcohol. Maar als hij via een jong meisje met vergelijkbare gaven op het spoor komt van een bende rondreizende kindermoordenaars, moet Danny opnieuw in actie komen…

Article continues after the ad

 

Talent

Deze week werd bekend dat de releasedatum van Doctor Sleep naar voren is gehaald. In plaats van januari 2020, zal de film dit jaar vanaf november in de bioscopen te zien zijn. Goed nieuws, want zowel als achter de schermen is er genoeg talent betrokken bij dit bijzondere vervolg op The Shining!

Regie

Zo zal de volwassen Danny zal worden gespeeld door niemand minder dan Ewan McGregor (Trainspotting). Ook Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout) is aan boord, hoewel er nog weinig bekend is over haar rol. De regie is in handen van Mike Flanagan. Hij bewees al met Gerald’s Game en The Haunting of Hill House dat hij een van de beste horrorregisseurs is van dit moment!