Spider-Man: Into the Spider-Verse draait nog maar amper in de bioscopen, maar de plannen voor het vervolg liggen al klaar. Zo weten we al dat Spider-Gwen is gestrikt voor de hoofdrol!

Laaiend enthousiast

Komende week gaat Spider-Man: Into the Spider-Verse eindelijk in Nederland in première. De film is al een hit in Amerika en de recensenten zijn laaiend enthousiast (wij schroomden zelfs niet om het de beste superheldenfilm van 2018 te noemen). Nog voor de release in Amerika,was de film dan ook al verzekerd van een vervolg. En hierin staat weer een nieuw Spider-Mens in de spotlight!

Article continues after the ad

 

Romance

Vanity Fair weet te melden dat het vervolg zal draaien om de romance tussen Gwen Stacy en Miles Morales. Natuurlijk maken we al kennis met Spider-Gwen in de eerste film, maar er werd voor gekozen om de romantische verhaallijn nog even in de ijskast te zetten. Momenteel werkt David Callaham (Wonder Woman 1984) aan het scenario voor dit vervolg.

Kwaliteit

Fun fact: de film rondom Spider-Gwen zal de opmaat vormen voor een Spidey-film met alle vrouwelijke Spider-types, waaronder Spider-Woman en Silk. Zolang Sony de kwaliteit van het idioot vermakelijke eerste deel weet vast te houden, hoor je ons niet klagen!

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf komende donderdag in de bios!