Ook Beverly Hills 90210 maakt binnenkort een comeback. Maar die ziet er net iets anders uit dan fans van de 90’s klassieker gewend zijn!

Pitch

Eind vorig jaar werd bekend dat de originele cast van Beverly Hills, 90210 werkte aan een comeback van de hitserie. Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green en Gabrielle Carteris gingen persoonlijk langs bij alle grote Amerikaanse tv-studio’s om hun idee te pitchen. En blijkbaar met succes! Tori Spelling onthulde in Access Live dat een gloednieuwe versie van 90210 groen licht heeft gekregen!

Article continues after the ad

 

Uitvergroot

In de talkshow vertelde de actrice: “Het is officieel: we gaan 90210 maken.” Spelling schrikt zelf van haar openheid: “Heb ik iets onthuld wat nog niet bekend was?” Zeker! Gelukkig was de blonde botox-koningin niet te beroerd om nog wat details te delen met de wereld: “Het wordt een beetje zoals Curb Your Enthusiasm, waarbij werkelijkheid en fictie door elkaar heen lopen. We spelen uitvergrote versies van onszelf, die werken aan een reboot van Beverly Hills, 90210.” Helaas is nog niet bekend of Shannen Doherty, die jarenlang Brenda Walsh speelde, ook meedoet aan de doorstart van de 90’s hit!