Vanaf 10 april is de Breaking Bad-spin off Better Call Saul weer terug. AMC dropte vandaag een gloednieuwe trailer van het derde seizoen. Bekijk ‘m hier!

Article continues after the ad

In de trailer zien we een bloedserieus gesprek tussen advocaat Jimmy McGill alias Saul Goodman (Bob Odenkirk) en zijn partner in crime Kim (Rhea Seehorn). Saul raakt steeds verder in de knoop met zichzelf, waarvan wij weer kunnen genieten in een compleet nieuw seizoen.

Gus Fring is terug

Eerder bevestigde AMC dat Breaking Bad-schurk en drugsbaron Gus Fring (Giancarlo Esposito) zal terugkeren in Better Call Saul. Via een komisch reclamespotje voor de fast-foodketen Los Pollos Hermanos, de dekmantel voor zijn drugskartel, werd er gehint op zijn rol in de spin-off serie.

De hoofdrolspelers uit het Breaking Bad-universum Walter White en Jesse Pinkman zijn nog niet voorbijgekomen, maar onder meer ex-agent Mike Ehrmantraut en de Tuco Brothers waren wel al te zien in de prequel.

Het derde seizoen van Better Call Saul start op 10 april in Amerika. Wanneer de serie te zien is in Nederland, is nog niet bekend.