Lucifer-fans verrast door Tom Ellis

Denk je dat je alleen komt vertellen over waarom je Lucifer zo'n fantastische serie vindt, verschijnen daar opeens Lucifer himself en detective Chloe op het grote scherm met een speciale boodschap! Het overkwam deze Nederlandse Lucifans.

Surprise!

Netflix nodigde de fans uit om hun favoriete duivelse detective uit te zwaaien, omdat de serie nu dan toch echt is gestopt. Ze nemen plaats op de bank en beginnen nietsvermoedend te vertellen over wat Lucifer zo goed maakt en hun favoriete momenten uit de serie (dit zijn trouwens onze eigen favoriete afleveringen). En natuurlijk wordt ook het accent van acteur Tom Ellis nog even aangehaald. En dan... verschijnt daar opeens levensgroot de charmante Britse acteur op het scherm, gevolgd door Lauren German, die Chloe Decker speelt!

De twee hebben niet zomaar een standaard verhaaltje, maar reageren op wat de fans zojuist hebben verteld. Dat maakt het natuurlijk extra persoonlijk! Lauren vertelt ook nog even dat ze zelf half Nederlands is. Wij hadden stiekem wel gehoopt dat ze dan ook even iets in het Nederlands zou zeggen, maar vooruit. De dag van deze Lucifans kon vast niet meer stuk!

Article continues after the ad

Zij hebben het laatste seizoen vast al gezien, maar mocht jij dat nog niet gedaan hebben, kan dat natuurlijk op Netflix. Hier lees je wat wij van de finale vonden. Bevind je je nog steeds in een zwart gat en weet je niet wat je nu moet gaan kijken, hebben we 10 series op een rij gezet die je na Lucifer kunt gaan bingen. En luister natuurlijk ook naar onze podcast over Lucifer!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.