Fotograaf
Marvel Studios/Disney
Scarlett Johansson in Black Widow

De grote MCU-baas schijnt het geen topidee te vinden, maar binnenkort kunnen we Black Widow eindelijk zien op Disney+. En in de bioscopen natuurlijk, mits die tegen die tijd (9 juli) weer open zijn. Marvel zwengelt de hype-train nog één keer aan met een moddervette nieuwe trailer.

Article continues after the ad

De nieuwe trailer focust meer op bad guy Taskmaster, een formidabele vechter die moves kan kopiëren door er alleen naar te kijken. Ook zien we flashbacks van Natasha's vroegere leven, toen ze een fake family vormde met Yelena Belova (Florence Pugh), Melina Vostokoff (Rachel Weisz) en Alexei Shostakov (David Harbour) - de mensen die ze in deze prequel weer opzoekt.

 

Waar gaat de film over?

We weten in ieder geval dat Black Widow zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Civil War en Infinity War. Verder blijft er nog veel geheim en dat is maar goed ook. We kunnen stiekem ook alvast vooruitkijken. Zo is al bekend dat Yelena Belova de film overleeft. Ze maakt haar opwachting in de aankomende Hawkeye-serie op Disney+. Misschien verandert zij nu wel in de nieuwe 'Black Widow' van de MCU!

Het geheime leven van Natasha Romanoff

De prequel-film rondom Scarlett Johanssons superspion Natasha Romanoff moest eigenlijk al in 2020 uitkomen, maar ja: dat hoofdstuk willen we liever sluiten. Na veel uitstel, kwam gelukkig geen afstel. 9 juli is het zover. Dan komt de nieuwe superheldenfilm tegen betaling op Disney+ te staan. Ook draait 'ie vanaf dat moment in de bioscopen die wel open zijn. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: