Wat is Veronica Superguide?

Veronica Superguide is een entertainmentwebsite en app, waarin lezers het laatste nieuws, de tofste artikelen en de beste tips over film-, series en tv kunnen vinden. Daarnaast fungeert Superguide als een real-time tv-gids, waarin je kunt zien waar en wanneer jouw favoriete tv-programma, serie of film te zien is.

Hoe is het ontstaan?

Superguide is begonnen als online versie van Veronica Magazine, maar inmiddels is het een op zichzelf staand merk. Waar VM televisiekijkend Nederland al jaren van interessante tv-tips verschaft, doet Superguide dat óók op het gebied van On Demand en cinema. Hoe we ons onderscheiden? Wij zijn jong, weten wat er speelt en hebben een flinke dosis humor.

Hoe werkt het?

Voor de website hoef je enkel www.superguide.nl in te tikken. De app moet je eerst downloaden. Dat kan hier in de app-store of hier op Google Play. Wil je je lidmaatschap tot de entertainment-illuminatie van Nederland verzilveren, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief - dat kan onderaan de homepage. Geen zorgen, we spammen je niet dood: alleen op vrijdag knallen we er een newsletter uit!

Article continues after the ad

Wie maakt Superguide?

De website en app worden gerund door twee hardwerkende film-, tv- en seriefanaten, een roedel freelancers en een talentvolle stagiair.