Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp in De VI Meestervoorspellers op SBS6

Vorige maand werd bekend dat de heren van Veronica Inside werken aan een heuse nieuwjaarsspecial. Om alvast in de stemming te komen, onthulde Talpa dit weekend de eerste details!

De VI Meestervoorspellers

Johann Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp luiden 2021 in met een gloednieuw programma, genaamd De VI Meestervoorspellers. Zoals de titel al een beetje weggeeft, laat het drietal van Veronica Inside zijn licht schijnen op het volgende jaar. Zoals we van de heren gewend zijn, beperken ze zich daarbij niet alleen tot voetbal. Ook de politiek, de showbizz en het koningshuis worden op de korrel genomen door het altijd spraakmakende VI-trio!
 


25.000 euro

De VI Meestervoorspellers staan er gelukkig niet alleen voor. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp worden bijgestaan door experts en het publiek. Niet alleen in de studio, maar ook thuis op de bank! Daar staat natuurlijk wel wat tegenover: de kijker die achteraf het verloop van 2021 het beste heeft voorspeld, gaat aan de haal met 25.000 euro!

Article continues after the ad

 


Vooruitziende blik

Ook in het bezit van een vooruitziende blik? Speel dan tijdens de uitzending mee via sbs6.nl/ikvoorspel en maak kans op de grote geldprijs. De VI Meestervoorspellers wordt op zaterdag 2 januari om 20.00 uur uitgezonden bij SBS6.