Ron Boszhard

Wij krijgen echt nóóit genoeg van toffe Wie is de Mol? hints, ook al zijn ze misschien een tikkie wishful thinking. Déze, gevonden door een WIDM-YouTuber, is wel heel bijzonder: zou Ron Boszhard al voor de uitzendingen hebben verklapt dat hij stiekem de Mol is?

Article continues after the ad

Molloot Sam van WIDMTV dook in oude Insta-filmpjes van Ron Boszhard. Effe voor de duidelijkheid: we hebben het hier over maart 2020, toen we nog niet eens officieel wisten wie er allemaal zouden meedoen aan dit jubileumseizoen. Ron maakte toen filmpjes vanuit thuisquarantaine (zoals wel meer BN'ers in die tijd deden). Maar wat met de kennis van nu vooral opvalt: probeert hij met knuffels op de achtergrond hints te geven?!

Is Ron de Mol?

Op sommige filmpjes zien we dat Ron (we hadden je al eerder in ons vizier hoor!) een Mol-knuffel in een grote kast heeft staan. Op zich niet superverdacht. Dat kan gewoon! Maar, dan gebeurt het hoor: in andere filmpjes staat er opeens - op DEZELFDE plek - een Pinokkio-knuffel. Nou ja! Ron ging een paar afleveringen geleden ook al zo obvious bij die Pinokkio-pop staan tijdens de foto-opdracht. Maar wat de hint nog sensationeler maakt: achter die Pinokkio-knuffel op Rons werkkamer staat een brief met daarop het Wie is de Mol?-logo. Eh... wát?

Of is het toch niet verdacht?

Mensen die toch al in een Ron-tunnel zaten, hebben nu extra munitie gekregen. Misschien kunnen deze ultieme aanwijzingen je nog op andere gedachten brengen. Maar als we er even nuchter naar kijken is die plotselinge knuffel-switch in combinatie met de Mol-brief natuurlijk nog steeds hartstikke wtf. Toch zou het ook kunnen dat 'ie gewoon met ons wil fucken. Of dat 'ie dit geheel zonder bijbedoelingen deed en dat die Mol-brief nog een soort aandenken is uit het eerste seizoen dat Ron meedeed. En, stel dat hij de Mol is: mag dat überhaupt wel, hints geven buiten de tv-uitzendingen om? Argh, hoe langer we erover nadenken, hoe meer hoofdpijn we krijgen. 

Maar, anyway: héél goed gevonden, Sam!


Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.