Joshua Nolet, Wie is de Mol?, AVROTROS

Het 21e seizoen van Wie is de Mol? is nog maar net begonnen, maar wij zitten alweer volop in detective-mode. Superspeurder Wout van de therMOLmeter kwam wel met een hele interessante hint, die wellicht verklapt dat Joshua Nolet niét de Mol is.

Superguide heeft dit jaar met een eigen Wie is de Mol? poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe WIDM-prijs. Doe je ook mee?

In de derde opdracht van de eerste aflevering fietste Joshua namelijk langs een bordje met informatie. Je zou denken dat dit juist heel verdacht is, maar nee: op het bordje stond dat Renée echt niet houdt van sinaasappels pellen. Aan die informatie hadden ze uiteindelijk niets, want de belangrijke vragen gingen alleen maar over welke kandidaten wel/niet de Mol wilden zijn.

Article continues after the ad

Wel het bord lezen

Als Mol wil je zo veel mogelijk verwarring en informatie in deze opdracht gooien, zodat het voor de kandidaten minder makkelijk wordt om antwoorden te onthouden. Als Joshua de Mol is, zou hij dus wél het bordje hebben gelezen. Hallo, meer onnodige info!

Is het al verstandig om hem definitief van de verdachtenlijst te strepen? Nou nee. Toch verdenken wij de Chef'Special-zanger nog niet heel erg. We hebben al wel wat WIDM-hints en aanwijzingen gevonden over Florentijn. Ook Rocky, Renée en Marije houden we in de gaten.

Wie is de Mol? zie je elke zaterdagavond om 20:30 uur op NPO1.