Ron Boszhard

Het Wie is de Mol?-seizoen zit nu zo ongeveer op de helft, maar de speculaties, verdenkingen en theorieën (check hier de allerbeste) vliegen al alle kanten op. Lekker hoor! Maar houden we Ron Boszhard eigenlijk wel genoeg in de gaten?

Article continues after the ad

Telegraaf-journalist Max van den Broek wijst in zijn wekelijkse WIDM-filmpje op Rons nogal... luie optreden in de laatste aflevering. Hij lag vaak te zuchten en te steunen, maar liet hij - en dan gaan we er even vanuit dat 'ie de Mol is - tijdens onderstaand fragment even zijn dekmantel vallen? En, we gooien er nog een schep bovenop: Ron had geoefend met pijl en boogschieten. Waarom faalde hij dan zo hard?

 

Is Ron Boszhard de Mol?

Het is inderdaad nogal verdacht dat Ron als enige zichtbaar staat te balen wanneer Jeroen Kijk in de Vegte keihard raak schiet. Zien we hier een Mol die pissig is omdat er weer geld in de pot belandt? Of had Ron gewoon effe zijn dag niet? 

Verdenkingen alom

Er zitten as we speak nog zeven spelers in het spel. Tenminste: als Horace niet terugkomt, al hopen wij van wél. Qua verdenkingen bungelt Ron ergens in de onderste regionen. Kijkers zitten nu nog het meest op Ellie Lust, die bij 20% van de kijkers/app-spelers verdacht wordt. Na Peggy (19%), Nikkie (17%) en Tygo (14%) komt Ron (12%) pas. Alleen Patrick (10%) en Jeroen (8%) worden nog minder verdacht. Voor wie nog een overtuigende reden wil om je punten op Ron te zetten: hij verdiende tot nu toe het minste geld voor de pot! Follow the money!