We lieten jullie gisteren al weten dat Gordon afgelopen weekend in zijn eigen woning is mishandeld en beroofd. De zanger vertelde dat hij daarbij werd vastgebonden. Met een mes op zijn keel bedreigden de daders hem met de dood. Gelukkig is een van de verdachten inmiddels aangehouden!

23-jarige man aangehouden door politie

Direct na de gewelddadige overval op Gordon begon de recherche aan hun onderzoek. En dat blijkt met succes! In De Telegraaf lezen we namelijk dat de politie inmiddels een 23-jarige man heeft aangehouden, die mogelijk betrokken was bij de misdaad. De politie kon de verdachte na een inval probleemloos arresteren.

Gordon is Amsterdamse politie dankbaar

Op dit moment wil de politie alleen de aanhouding bevestigen. Zodoende weten we niet of Gordon (een deel van) de buit weer terug heeft. Omdat het onderzoek natuurlijk nog loopt, is dat echter niet meer dan logisch! Wel mag men alvast op lof van de door corona gevelde Gordon rekenen: “Ik ben ongelooflijk blij dat er zo snel een verdachte is opgepakt. Ook ben ik de Amsterdamse politie dankbaar dat ze dit zo voortvarend hebben opgepakt."

Article continues after the ad

"Blij met alle lieve berichtjes en steun"

Gelukkig gaat het inmiddels ook al weer iets beter met Gordon. Hij is in therapie gegaan om de beroving te verwerking. Daarnaast is de uitgesproken presentator "blij met alle lieve berichtjes en de steun van mensen om me heen.”

Misschien kun je je trouwens nog herinneren dat onder meer Estelle Cruijf laatst ook beroofd werd. Het onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de beroving van Gordon losstaat van die zogenoemde ‘Rolex-bende’.