Kopen Zonder Kijken

We zitten altijd heel sarcastisch met bingo-kaart in de hand naar RTL 4-hit Kopen Zonder Kijken te kijken. Visgraatvloer, een man die zijn vrouw tijdens de opnames bezwangert, stellen die keiharde koop-concessies moeten doen omdat makelaar Alex in de knel zit; we smullen ervan! Maar gisteren gebeurde er even iets héél bijzonders dat in geen enkele bingokaart staat!

Article continues after the ad

Jurgen en Elise - door kijkers omgedoopt tot 'klef stel' - zochten in de Kopen Zonder Kijken van gisteren naar een huis in Krimpen. Met hun 470.000 euro budget hadden bouwdeskundige Bob én de veelbesproken interieurstyliste Roos bést wal wat ruimte. Maar... aannemer Alex wist een nagenoeg kant-en-klaar droompaleis op de kop te tikken, dus gebeurde er iets magisch.

Budget over

Bob dropte aan het einde, toen Jurgen en Elise helemaal in de wolken waren met hun nieuwe, opgefleurde huis, een fijn bommetje: hij maakte niet al het beschikbare budget op. Hè? Hoe dan? Nou, zoals gezegd hoefde er bouwkundig gezien niet al te veel te gebeuren. Een verbaasde Martijn Krabbé sprak van een unicum: "Ik heb dit nog nooit meegemaakt".

jurgen elise kopen zonder kijken klef stel

Toch wel wat 'verbouwingen'

Geen grote verbouwingen dus, maar Bob heeft niet uit zijn neus zitten vreten hoor. De keuken kreeg een nieuw kookeiland, de badkamer onderging een flinke make-over en er was een scheidingswand in de woonkamer geplaatst zodat de hele grote huiskamer een soort 'twee kamers' werd.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.