Tom Hardy in Venom 2018

Veel Marvel-fans kijken reikhalzend uit naar Venom: Let There Be Carnage. Maar het lijkt erop dat we nog even moeten wachten op de comeback van deze Spidey-schurk!

Corona

De releasedatum van Venom: Let There Be Carnage is opnieuw verplaatst. Dit vervolg op de megakaskraker met Tom Hardy zou in eerste instantie in het najaar van 2020 in première gaan. Door de coronamaatregelen werd de release echter verplaatst naar juni 2021. Je voelt hem al aankomen: ook dat bleek wat optimistisch. De release van dit Venom-vervolg is namelijk opnieuw uitgesteld.

Slag om de arm

The Hollywood Reporter schrijft dat Venom: Let There Be Carnage is verplaatst naar september. De Nederlandse releasekalender lijkt al te zijn bijgewerkt. Volgens Sony Pictures gaat het vervolg op 16 september in ons in land in première. Maar ook hier geldt natuurlijk dat de releasedatum met een flinke korrel zout moet worden genomen. Het is tenslotte nog volstrekt onduidelijk wanneer de bioscopen weer hun deuren mogen openen voor bezoekers.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:


Marvel-schurk

Voor de fans van Venom zal het even slikken zijn, maar gelukkig hebben de liefhebbers genoeg om naar uit te kijken. Zoals de titel al weggeeft, zal in dit vervolg namelijk een grote rol zijn weggelegd voor Carnage. We kregen al een glimp van hem te zien in het eerste deel (gespeeld door Woody Harrelson), maar deze keer neemt deze klassieke Marvel-schurk beslist geen genoegen met een simpel bijrolletje!