Fotograaf
Net5/Harpo Productions, Joe Pugliese
Harry en Meghan bij Oprah

Talkshow-godin Oprah Winfrey deed een twee uur durend interview met Harry en Meghan Markle, de hertog en hertogin van Sussex. De promo's lieten al zien dat Meghan ogenschijnlijk wat royal tea gaat spillen en voor de Nederlandse fans is er goed nieuws: Net5 gaat het interview ook uitzenden!

Article continues after the ad

De promo's voor het tv-event van CBS lieten al zien dat Oprah een tikkie geschokt reageert op enkele onthullingen van oud-Suits-actrice Meghan, die vermoedelijk gaan over haar breuk met de Britse royal fam en haar relatie met de hijgerige Britse pers. Wat ook voorbijkomt? Haar huwelijk met Harry, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de grote publieke druk.

Harry, Meghan en Oprah

Oprah begint het interview met Meghan, maar later schuift ook Harry himself aan. Hij vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin. Hopelijk babbelen Harry en Meghan ook over hun Netflix-deal!

Wanneer komt het interview op Net5?

Amerikaanse royal-gekken komen zondag al aan hun trekken, maar wij moeten daarna nog even twee dagen doorbijten. Net5 verkreeg de uitzendrechten van Het Oprah-interview met Meghan en Harry en zendt het nu al spraakmakende gesprek op dinsdag 9 maart om 20:30 uur uit