We moeten hier nog een paar maandjes wachten op verse afleveringen van Grey’s Anatomy, maar in Amerika is het nieuwe seizoen al in volle vaart. En de komende week gaat het nóg drukker worden in het Grey Sloan Memorial, de serie voegt in één klap zes nieuwe chirurgisch stagiairs toe aan de cast.

Article continues after the ad

Om het aftellen naar de nieuwe reeks in januari op Net5 iets sneller te laten gaan en om je alvast lekker te maken (want ja, ook deze nieuwe toevoegingen zijn weer niet erg vervelend voor de ogen), zetten we ze voor je op een rijtje. 

Met de klok mee vanaf linksboven: Jake Borelli, Alex Blue Davis, Jaicy Elliot, Sophia Taylor Ali, Rushi Kota en Jeanine Mason.

Jake Borelli is stiekem al een paar afleveringen te zien als Levi. Je kent ‘m misschien nog uit Psych.

Alex Blue David neemt de rol van Casey op zich. Het is niet zijn eerste tv-rolletje, hij was namelijk ook al in NCIS en 2 Broke Girls te zien.

Juicy Elliot is een onbekende in het vak. Ze komt net van school en haar rol als Taryn is haar eerste op televisie.

Sophia Taylor Ali zet de rol van Dahlia neer. Kijkers van MTV’s Faking It kunnen haar daar van kennen.

Rushi Kota is Vik in Grey’s. Hij heeft een rol in de CBS-serie Extant op zijn CV staan. 

Jeanine Mason is als Sam ook een redelijke nieuweling op televisie. Al speelde ze wel een rolletje in de serie Of Kings and Prophets, maar die serie was een flop.

De makers van Grey’s lieten eerder al weten dat ze in dit veertiende seizoen teruggaan naar de beginjaren. Daar hebben ze met de nieuwe aanwinsten duidelijk niet over gelogen. De serie vierde onlangs nog de 300ste aflevering en een einde lijkt voorlopig niet in zicht.