onnidi dionne slagter moordtieten

In de documentaire Moordtieten onderzoekt vlogger Dionne Slagter (OnneDi) de risico’s en gevolgen van haar eigen borstimplantaten. Ze wil weten wat er al die jaren geleden eigenlijk in haar lijf is gestopt.

Borstimplantaten zijn gevaarlijk

Dionne Slagter (OnneDi) heeft acht jaar geleden een borstvergroting laten doen. Na een onzekere periode, waarin de vlogger aan anorexia leed, wilde ze graag ‘vrouwelijke vormen’. Inmiddels twijfelt Dionne echter… Er wordt steeds meer bekend over de negatieve gevolgen van implantaten. Wat heet: siliconenimplantaten kunnen levensgevaarlijk zijn! Door in gesprek te gaan met verschillende vrouwen die ook borstimplantaten hebben, komt Dionne meer te weten over de risico’s en medische missers.

'Zoveel respect en waardering voor OnneDi'

Na onderzoek blijkt dat ook de siliconen van Dionne lekken. Wat moet er nu gebeuren? De logische stap is om de implantaten te verwijderen, maar voor Dionne is dat nog niet zo simpel. Terwijl ze probeert antwoorden te vinden, laat de vlogger de camera’s van 3Doc: Moordtieten heel dichtbij. En dat kunnen de kijkers enorm waarderen. Mensen noemen het een “ontroerende”, “indrukwekkende” maar ook “informatieve” docu. Volgens mensen toont 3Doc: Moordtieten ook aan dat veel vrouwen hun ‘vrouwelijkheid’ toch nog steeds koppelen aan hun borsten. Zonde!

Article continues after the ad

Op zoek naar meer interessante documentaires? Dit zijn de beste muziekdocumentaires op Netflix. Of neem deze vijf documentaires die je als vrouw gezien wilt hebben. Ten slotte dan nog deze geweldige true crime-series op Videoland.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.