Persconferentie coronavirus

Door alle persconferenties van de afgelopen dagen zal Irma de gebarentolk je vast niet ontgaan zijn. Het is voor het eerst dat een tolk voor doven en slechthorenden bij zulke persconferenties staat. Kijkers zijn zeer onder de indruk van de vrouw!

Veel lof

Het is al bijna dagelijkse kost geworden: begin van de avond is er vaak een persconferentie van premier Rutte of andere ministers te zien. Vele kijkers - de toespraak van Rutte trok maar liefst 7 miljoen mensen - valt vooral gebarentolk Irma op. De vrouw ontvangt online veel lof voor haar werk. "Ik ben horend, maar ik geef haar een groot applaus," zegt een kijker op Twitter. En: "Deze mevrouw verdient nu al een lintje!"

 

Article continues after the ad

Memes? Memes.

Natuurlijk kunnen veel kijkers het ook niet laten om een beetje lol te hebben met de hardwerkende vrouw, hoe erg ze ook waarderen wat ze doet. Na de 'hamstermove' van laatst is er sinds gister een nieuwe hilarische meme bijgekomen. Als Rutte zegt dat je een frisse neus mag halen als je het 'niet meer houdt', maakt Irma een bijzonder gebaar. Ga zo door, Irma!

 

Ben je ondertussen een beetje klaar met al die persconferenties? Bekijk hier de beste binge-series op Netflix voor thuiszitters!