Gisteren presenteerde Wendy van Dijk voor het allerlaatst een The Voice-show (ze vertrekt naar Talpa). Zoon Sem en ex-man Xander de Buisonjé gaven haar een muzikale ode die… niet bij iedereen in de smaak viel.

Uiteraard stal winnaar Silver Metz de show, maar de rap van Sem van Dijk, begeleid op piano door zijn vader en Wendy’s ex Xander, maakte ook veel los op sociale media. Even kijken.

Article continues after the ad


Veel lof

De vrij persoonlijke rap van haar zoon krijgt veel lof. Want iemand die zó lang The Voice presenteerde, verdient natuurlijk een waardig afscheid!
 

 

Haters unite

Uiteraard – en dit kun je vast wel raden – zat niet iedereen te wachten op deze hommage. Eén wel heel zure kijker dacht dat hij naar Wendy’s begrafenis zat te kijken.
 

 

En Martijn dan?

Tja, wat je er ook van vindt: nu blijft Martijn Krabbé over zonder steun en toeverlaat Wendy. Op instagram bedankt ze haar ‘Tijn’ voor alle mooie jaren samen. Overigens hoeft Martijn het niet opeens alleen te doen op RTL 4: Chantal Janzen is de nieuwe Wendy.   


Voice blijft bij RTL

Ondanks het getouwtrek tussen RTL en John de Mols Talpa, blijven de Voice-shows gewoon bij RTL. Lieke van Lexmond vervangt Wendy in The Voice Senior en Jamai doet voortaan hetzelfde bij The Voice Kids!