Ook dertig jaar na zijn debuut in de horrorklassieker Child’s Play is Chucky nog niet van plan om zijn zakmes aan de wilgen te hangen…

Article continues after the ad

Bezeten

Al in februari schreven we dat Child’s Play-bedenker Don Mancini bezig was met een televisieserie rondom de bezeten pop Chucky. Het vorige deel in de reeks, Cult of Chucky, was zelfs geschreven met een vervolg op televisie in het achterhoofd. Helaas is de serie nog niet verkocht aan een televisiezender, maar daar kan snel verandering in komen. Dat beweert althans Brad Dourif, de cultacteur die al sinds 1988 de stem inspreekt van de sadistische Chucky!

Huurmoordenaar

In een recent interview vertelt Dourif: “Ik heb er nog niet over gesproken met Don (Mancini), maar mijn dochter spreekt hem vrijwel dagelijks. Zij verzekert me dat er heel veel interesse is in de serie. Ik weet niet of we de plannen doorgaan, maar het is zeker mogelijk!” Fiona Dourif, de dochter van Brad, maakte vijf jaar geleden haar Child’s Play-debuut in Curse of Chucky als Nica. Vorig jaar speelde ze die rol opnieuw in Cult of Chucky. Fiona Dourif speelt trouwens ook een verwilderde huurmoordenaar in de prettig gestoorde serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Zo vader, zo dochter!