Dat Vechtershart een tweede seizoen krijgt, wisten we al, maar nu weten we ook wanneer we Waldemar weer in de boksring mogen aanschouwen. Op zondag 19 maart is het zover.

Article continues after the ad

Seizoen 2

In het tweede seizoen van Vechtershart volgen we Nick Roest, die gaat trouwen en een kindje krijgt met zijn Kirsten. Maar dan komt zijn ex Selma weer in beeld. Ze keert terug naar sportschool Roest, waar ze uiteraard weer te maken krijgt met Nick. Maar of dat nou zo handig is voor zijn relatie? Nicks broer David krijgt de touwtjes in handen over de zakelijke kant van Roest.

Vechtershart

Vechtershart gaat over bokser Nick Roest. Vier jaar lang verbleef hij in de gevangenis, maar hij wil zijn oude leven en carriere weer oppakken. In de sportschool van zijn vader zet hij alles op alles om weer de oude Nick te worden. Dat lukt aardig, maar het is wel heel verleidelijk om weer in oude patronen te vervallen.

Cast

De hoofdrol van Nick Roest in Vechtershart is weggelegd voor Waldemar Torenstra. Benja Bruijning speelt zijn broer David, ex Selma is een rol van Immanuelle Grives, Kimberley Klaver speelt Nicks verloofde Kirsten. Je ziet het nieuwe seizoen van Vechtershart op zondag 19 maart om 20.30 bij BNN op NPO3.