Zin in een spel op je telefoon, maar vind je Pokémon Go te kinderachtig? Er is een game in de maak van The Walking Dead, waarin je op straat of in de supermarkt met walkers vecht!

Article continues after the ad

Het spel heet The Walking Dead: Our World. Net als in Pokémon Go worden de spelelementen (walkers en wapens, in dit geval) bovenop de ‘echte wereld’ getoond. Hoe Our World precies werkt is nog niet bekend, maar door deze trailer krijg je wel een aardig idee van wat de bedoeling is.

Het spel verschijnt voor de iPhone en Android-toestellen. Waarschijnlijk heb je je wel eens afgevraagd wat je zelf zou doen als je in de wereld van The Walking Dead zat, en binnenkort kun je de proef op de som nemen.

Gillend in de supermarkt

Personages als Rick Grimes, Daryl Dixon en Michonne duiken af en toe op om je uit de nesten te helpen. Leuk idee, maar of je ook echt gillend door je buurtsuper gaat rennen… Aan de andere kant: die bedenkingen had men over het populaire Pokémon Go ook!

The Walking Dead: Our World wordt gemaakt door Next Games. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor het strategische spel The Walking Dead: No Man’s Land.

Het nieuwe seizoen The Walking Dead is vanaf 23 oktober te zien op FOX. Wanneer Our World beschikbaar is, is niet bekend. Het zou ons niet verbazen als het rond dezelfde periode is.