DWDD, zwart gat

Matthijs van Nieuwkerk nam afgelopen vrijdag na 15 jaar afscheid van De Wereld Draait Door. Hoewel zijn vervanger Margriet van der Linden geen onbekende is op die plek, valt het afscheid de kijkers deze week zwaar.

Article continues after the ad

Op Twitter laten mensen tijdens de uitzending van M, de talkshow van Margriet, van zich horen. "Wat kun je na 3 dagen al ontzettend last hebben van heimwee!", schrijft iemand. "Ik mis de warmte, gezelligheid en kwetsbaarheid van DWDD. Doe mij maar de 'M' van Matthijs." Lees hieronder meer reacties.


Begrijpelijk

Margriet liet eerder vandaag aan het AD weten dat ze begrijpt dat mensen wilden dat DWDD nog even door zou gaan. "DWDD is in vijftien jaar een vast anker voor mensen geworden en uitgerekend in deze tijd moeten ze dat loslaten. Ik begrijp die oproep aan Matthijs wel." Ze belooft dan ook dat ze in lijn van De Wereld Draait Door doorgaat en dat ze het in haar programma niet alleen over corona gaat hebben. "Ik verheug me op gesprekken met mensen die hun kennis op welk vlak dan ook willen delen." 

Kans geven

Misschien dat we voor nu dan eens moeten luisteren naar de Twitteraars die het opnemen voor Margriet en haar talkshow.  "Geef M een kans". We gaan het proberen! 


M is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1