Vanguard met Jackie Chan

Jackie Chan heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar hij blijft voorlopig lekker over the top actiefilms maken. Check de trailer van het hysterische Vanguard.

In Vanguard is Jackie Chan een boekhouder die bedreigd wordt door terroristen. Gelukkig is er een Chinees beveiligingsteam dat hem met bruut geweld beschermt. Voor zover Chan bescherming nodig heeft, natuurlijk.

We zien onze helden rondscheuren in gouden sportwagens; Jackie Chan dropkickt iemand van een jetski én hij laat een schurk zichzelf in de penis schieten. Het is nog onbekend wanneer Vanguard in de bioscoop draait, maar we kunnen níet wachten.

Article continues after the ad

Jackie Chan deed voor Vanguard ook weer al zijn stunts zelf, en dat moest hij bijna met zijn leven bekopen. Tijdens een achtervolging op een jetski raakte zijn medespeler Miya Muqi een steen, waarna Chan bijna een minuut onder water verdween. De crew viste hem gelukkig op tijd uit het water.

Jackie Chan forever!

Recent zagen we Chan ook al in een bizarre trailer met Arnold Schwarzenegger! Chan is inmiddels al 66, en hoewel zijn films er niet echt beter op lijken te worden, is het altijd een feest om hem te zien. Over een tijdje keert hij terug met Chris Tucker in Rush Hour 4.

Wanneer Vanguard in de Nederlandse bioscoop draait, of te streamen is, is nog niet bekend. Deze hilarische trailer nemen ze ons in elk geval niet meer af!