Boer zoekt vrouw, Boer Jan, Yvon Jaspers

Deze week is het de beurt aan boer Jan in Boer zoekt Vrouw om één van zijn drie logees weg te sturen. En hij krijgt het niet makkelijk met drie vrouwen die nog altijd geloven in een toekomst met hem.

Article continues after the ad

Gijs Staverman liet vrijdag al een klein stukje horen van de uitzending van vanavond. Daarin horen we Jan zeggen dat het ook voor hem nog niet zo makkelijk is om te kiezen tussen Nienke, Vera en BN'er Froukje. "Het is heel erg druk in mijn hoofd", vertelt hij aan Yvon Jaspers. "Ze zijn alle drie hartstikke leuk." Dat wordt dus nog wat! Beluister hier het hele fragment.

Goede verdeling

De andere boeren (en boerin) hebben vorige week al hun keuzes gemaakt (waardoor de knappe Steven net buiten de boot viel), maar het avontuur is nog niet voorbij. Boer Bastiaan is vanavond druk bezig met de voorbereidingen voor het oogsten van de witlofpennen. Ondertussen hebben zijn twee overgebleven vrouwen Elise en Milou niet alleen samen een romantisch diner voorbereid, maar ook goed nagedacht over de vervolgstappen. "We willen precies even veel aandacht", laten ze lachend weten. "We hebben ook al afgesproken dat we timers gaan zetten. 20 seconde mag je naar mij kijken en dan 20 seconde naar haar." En Bastiaan... die lijkt gillend gek te worden!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.