Geert Jan en vrouwen in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Na de spannende speeddates en de ietwat ongemakkelijke dagdates gaat Boer zoekt Vrouw vanavond de logeerweek in! Traditiegetrouw zien we dan hoe de boeren wonen, maar vooral: hoe ze zich gedragen in hun eigen omgeving!

Article continues after the ad

En dat levert vaak van die ongemakkelijke, intense stiltes op wanneer de boer en zijn dames hun eerste maaltijd samen hebben, bijvoorbeeld. Aan de andere kant is de logeerweek ook juist de tijd waarin de boer(in) definitief valt voor een van de dames, of in Annemieks geval: een van de heren. Spannend dus!

Oeps

In de eerste beelden zien we hoe de logeerweek bij boer Bastiaan niet bepaald vliegend van start gaat. Terwijl twee van zijn dates al ongeduldig staan te wachten voor het erf, zit Bastiaan te klungelen met zijn elektrisch beveiligde hek.

De boeren maken zich op voor de logeerweek!

De boeren kijken er erg naar uit om hun dates weer te zien. Misschien is dit wel de laatste week van hun leven als vrijgezel… 💕

Geplaatst door KRO-NCRV op Donderdag 12 maart 2020


Geert Jan

Goed: we gaan vanavond dus eindelijk zien hoe Bastiaan, Geert, Annemiek, Jan én Geert Jan zich gedragen in hun natuurlijke habitat. Over Geert Jan gesproken: één van zijn dames zou volgens een gerucht hebben gezorgd voor een zure nasmaak nadat ze een relatie kreeg met de boer. Hij zou duizenden euro's zijn verloren, spande een rechtszaak aan en zou zelfs psychische hulp nodig hebben gehad. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Boer zoekt Vrouw is vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 1. 

Foto: Linelle Deunk