Married at First Sight: Second Chance
Beeld: Mark Engelen/ RTL

Heel Nederland (en ook voorbij de grenzen) was in de ban van Married at First Sight. "Het experiment waarbij single mannen en vrouwen worden gematched door de wetenschap" en direct in het huwelijksbootje stappen. Maar lang niet alle huwelijken bleken succesvol en we zagen een hoop huwelijksbootjes vroegtijdig zinken.

Nieuwe ronde nieuwe kansen! Vanavond geeft RTL drie oud-deelnemers nog een kans op de liefde in Married at First Sight - Second Chance. Milly, Marcel en Maxime gaan het weer proberen (Hoewel we het deze kandidaten ook wel hadden gegund) en doen het deze keer iets rustiger aan. Ze hebben eerst nog de tijd hun potentiële wederhelft te leren kennen, voor ze beloven de rest van hun leven samen te zijn.

Twee grote verschillen

Er zijn 2 dingen die niet helemaal hetzelfde gaan lopen als in Married at First Sight. De eerste en waarschijnlijk ook de grootste: er wordt niet getrouwd! De 3 oud-kandidaten krijgen de kans zelf hun ware liefde te vinden door elkaar beter te leren kennen. Het tweede verschil is dat ze niet worden gematched met één iemand door 'de wetenschap'. Ook dat mogen ze zelf doen. Wel krijgen ze begeleiding tijdens het hele proces, wat ze moet helpen de juiste keus te maken. 

Article continues after the ad

Wie wordt hun Second Chance?

Marcel, Milly en Maxime krijgen de keuze uit een groepje kandidaten. De mannen en vrouwen hebben zich speciaal voor de drie deelnemers opgegeven en gaan hun best doen het hart van de oud-kandidaten te winnen. Wie wordt hun Second Chance?

Married at First Sight - Second Chance is vanaf vanavond elke week om 20:30 uur te zien op RTL 4. Toch een beetje ongeduldig? Het complete seizoen is nu al te zien op Videoland!