Anouk in The Voice Kids

Precies één week na dat nogal turbulente reguliere The Voice-seizoen komen we vanaf vanavond in heerlijk rustig vaarwater terecht met de aftrap van een ongetwijfeld zoet nieuw seizoen van The Voice Kids!

Article continues after the ad

In de eerste beelden van de aftrap horen we al een stel kleine nachtegaaltjes voorbijkomen. Zij mogen - afhankelijk van wie er omdraait - kiezen uit coaches Ali B, Anouk, Marco Borsato óf Sanne Hans, die voor het eerst meedoet aan The Voice Kids! Ook nieuw: Jamai Loman als één van de presentatoren naast Martijn Krabbé.


The Voice Kids-winnaars

Vorig jaar ging Ali B er met de winst vandoor. Zijn talent Silver Metz zong week na week de sterren van de hemel en het was dan ook absoluut géén verrassing dat dit 'Jordaanjochie' als grote winnaar uit de bus kwam. Hoe gaat het nu eigenlijk met Silver en de eerdere winnaars van The Voice Kids? Wij zochten het voor je uit. Check ook vooral, om alvast de smaak te pakken te krijgen, de 5 beste Kids-optredens ooit!.


The Voice Kids is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. Geen zin om te wachten? De eerste twee afleveringen staan nu al op Videoland.