André van Duin in Heel Holland Bakt op NPO 1

NPO 1 zendt vanavond om 20:20 uur weer een ovenverse aflevering van Heel Holland Bakt uit! Wat je kunt verwachten? Bloemen. Héél. Veel. Bloemen.

Article continues after the ad

Het thema van de week zal je dan ook niet verrassen. Ja, inderdaad: bloemen. In de preview voor de uitzending van vanavond is alvast te zien dat juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zich een beetje zorgen maken om al die zoetigheid. Ligt overkill op de loer?

Heel Holland Bakt: bloemen!

De lente lijkt misschien ver weg, maar binnen in de tent gaan de overgebleven bakkers alvast aan de slag met het thema: bloemen! 💐 #HHB kijken we vanavond om 20.20 uur op NPO 1!!

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 17 januari 2020


Technische opdracht

Uiteraard bedacht Robèrt weer een supermoeilijk recept voor de technische opdracht dat perfect aansluit op het fleurige thema. De bakkers mogen namelijk aan de slag met... kaasbloemen! Lees hier hoe je die zélf maakt, of check het filmpje hieronder voor een korte impressie.

Kaasbloemen technische opdracht

In de technische opdracht wagen de bakkers zich aan kaasbloemen, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.. 😅 Durf jij het aan? 👉 bit.ly/kaasbloemen

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 17 januari 2020

 

Overleden echtgenoot André van Duin

Begin deze week kwam het verschrikkelijke nieuws dat Martin Elferink, de man van André van Duin, op 55-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van botkanker. Een woordvoerder van Omroep Max meldde eerder al dat er in de aflevering van vanavond een moment wordt genomen om even stil te staan. Dat deden de makers een tijdje terug ook al met de eveneens overleden Martine Bijl. Zij presenteerde Heel Holland Bakt jarenlang en kreeg een ontroerend eerbetoon van André.

Heel Holland Bakt is vanavond om 20:20 uur te zien op NPO 1.