Emily Ratajkowski in de thriller Welcome Home

Na Robin Thick's videoclip Blurred Lines werden we allemaal verliefd op Emily Ratajkowski. Het rondborstige model blijkt ook te kunnen acteren en in de thriller Welcome Home, vanavond te zien op Film1, schittert ze naast Aaron Paul uit Breaking Bad

Spanning in Italië

Cassie en Bryan hebben relatieproblemen. Zij is vreemdgegaan en hij twijfelt of hij nog wel verder met haar wil. Om hun relatie nog een kans te geven, gaan ze op vakantie in Italië. Alles lijkt goed te gaan, totdat Cassie de aantrekkelijke buurman Federico leert kennen. De jaloezie van Bryan neemt toe en hij weet zeker dat Federico niet te vertrouwen is. 

Halfnaakte Emily

Met een sensuele thriller als Welcome Home weet je precies wat je kunt verwachten en dat is helemaal niet erg. Emily Ratajkowski is de verleidelijke babe die halfnaakt rondhuppelt en Aaron Paul zorgt voor de nodige drama als het jaloers vriendje dat de controle dreigt te verliezen. Combineer dit met een prachtig Italiaans landschap en je hebt de smakelijkste ingrediënten voor een lekkere misdaadfilm. 

Article continues after the ad

Welcome Home is vanavond te zien om 20:30 uur op Film1 Premiere.