Dertigers

NPO start vanavond met de Dertigers! Een nieuwe Nederlandse serie gebaseerd op de gelijknamige Belgische hit, over de traumatische levens van 8 vrienden van in de 30.

Trauma verbindt

De serie volgt 8 oud-huisgenoten, van nu in de dertig, die nog steeds vaak samenkomen om te lachen en gekke verhalen te delen. Dat klinkt nu misschien als een soort Friends 2.0 (Dit is wanneer we eindelijk de reünie zien!), maar zoals bij de meeste vriendengroepen zit ook hier een addertje onder het gras (en daar weten deze realitysterren alles van). Wat deze 8 dertigers namelijk verbindt is een heftig trauma, dat ze het liefst in de doofpot stoppen...

 

Gigantische kijkcijfers

In België zorgde ditzelfde verhaal al voor gigantische kijkcijfers, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat Nederland zijn eigen versie ging maken! BBNVARA is verantwoordelijk voor de Nederlandse versie van de hitserie, met onder andere Lykele Muus, Jelle de Jong en Eva Laurenssen. 

Article continues after the ad

Zin in nog meer Hollandse glorie? Bekijk hier de 10 beste Nederlandse series op Videoland! En hier vind je de beste Nederlandse politieseries ooit!. Genoeg kijkvoer uit ons koude kikker landje! 

Dertigers is vanaf vanavond om 20:25 te zien op NPO 3!