Paul Walker Fast and Furius 7

De tranentrekker van alle Fast & Furious films komt vanavond op tv! We kunnen opnieuw afscheid nemen van Paul Walker in Furious 7. Houd jij het droog?

Wraak

De crew denkt eindelijk rust te hebben nu Owen Shaw is verslagen, maar dat hebben ze goed mis! Zijn broer Deckard Shaw (Jason Statham) is woest dat Owen in coma ligt en zint op wraak. Samen met zijn crew en Mr. Nobody (Kurt Russell) gaat Dominic Toretto (Vin Diesel in een van zijn beste rollen) opzoek naar een speciaal hack-programma waarmee hij de vijand kan opsporen. Die familie Shaw zijn ze nu wel beu!

 

See you Again

Furious 7 is het laatste deel met de hele crew want Paul Walker kwam om het leven in een auto-ongeluk, vlak voor de film uitkwam. Dit maakt Furious 7 waarschijnlijk de meest emotionele en geliefde film uit de filmserie. Niet alleen de fans maar ook de groep neemt afscheid van hun vriend die 'met pensioen' gaat in de laatste scène, waar zelfs een Fast & Furious-hater (als die nog bestaan) het niet droog houdt. Zonder twijfel het hoogtepunt van de Fast & Furious reeks. Mis het niet!

Article continues after the ad

Fast & Furious 7 zie je vanavond om 21:30 uur op Veronica!

Heb je een wraakzuchtige vrijdag? Hier vind je de 10 beste wraakfilms nu op Netflix. Toch iets meer liefdadigheid? Dan moet je deze feelgood-films op Netflix checken!