Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Ranking the Stars, 20.30 uur op RTL 5! In de aflevering mogen de BN’ers ranken wie er de grootste kindervriend is. Wat kan daar nou mis mee gaan?

Ranking the Stars is dit jaar een nog groter succes, mede dankzij Martien Meiland en zijn hilarische gezeur. De Chateau Meiland-ster is deze week helaas niet aanwezig, maar er valt nog genoeg te lachen.

Article continues after the ad

Patricia Paay loves kinderen

Zo weet Paul de Leeuw meteen Patricia Paay te vinden als het om kindervrienden gaat. Gerda Havertong snapt ondertussen niet dat Patricia een veel jongere vriend heeft. Het duurt even voor het kwartje valt!


 

Viktor Verhulst krijgt iedereen stil

Viktor Verhulst weet echter iedereen stil te krijgen als hij zichzelf op nummer 1 zet als kindervriend. “Ik haat ze maar ze leveren wel goed op.” WTF?! Ja daar moet je de zoon van Studio 100-baas en taartkopper Gert Verhulst voor zijn. Leuk Samson-shirt trouwens.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Ranking the Stars wordt deze week gedaan door Patricia Paay, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jorgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst, Ryanne van Dorst, Gerda Havertong en Steven Brunswijk. De show is iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 5 te zien. Zie hier nog meer hoogtepunten van dit Ranking the Stars seizoen.