Ranking the Stars heeft vanavond om 20.30 uur op RTL 5 weer een nieuwe aflevering. Deze wil je nu al niet missen, kijk maar naar de eerste fragmenten van de uitzending! De vorige uitzendingen waren ook al hilarisch en daar hebben we hier meer fragmenten van.

In de show ranken 10 BN’ers elkaar over verschillende stellingen. Dat kan van alles zijn en zorgt altijd voor grappige conclusies en sarcastische opmerkingen van presentator Paul de Leeuw.

Article continues after the ad

Premier Anny Schilder

Vanavond staat de politiek centraal en vraagt Paul wie er het beste een frisse wind door het land kan laten waaien? Anny Schilder ziet haarzelf wel als premier van Nederland, maar daar denkt Frank van der Lende toch anders over.


 

Martien Meiland wordt op zijn nummer gezet

Ook Martien Meiland zet zichzelf op nummer 1 en weet precies waar het misgaat in de politiek. “Wetswijzigingen duren soms tientallen jaren. Waarom?!” Martien weet inmiddels ook wat er mis is gegaan met Caroline in Chateau Meiland.


 

Is Patricia Paay ouder dan haar schoonmoeder?

Tot slot vraagt Paul de Leeuw nog even tussendoor aan Patricia Paay of haar jongere vriend ook betekent dat La Paay een jongere schoonmoeder heeft? Dat loopt natuurlijk gierend uit de hand…


 

En dit zijn nog maar een paar hoogtepunten uit de aflevering! Ranking the Stars is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.